sâmbătă, 9 octombrie 2010

O noua frauda marca Anastase - PSD completeaza plangerea penala




Partidul Social Democrat o acuza pe Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, ca in sedinta care a avut loc marti dimineata, cartela sa a fost folosita de o alta persoana pentru a vota.

Astfel, PSD a anuntat ca va completa plangerea penala depusa deja pe numele Robertei Alma Anastase, cu noile acuzatii, privind exercitarea frauduloasa a votului.

"Astazi, 5 octombrie 2010, la ora 13:03, plenul Camerei Deputatilor a votat proiectul de lege 389/2010 privind modificarea si completarea OG 85/2004 referitoare la protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare.

La ora 13:11 au fost afisate rezultatele votului. Pe lista de vot a grupului PD-L apare la pozitia numarul 3 deputatul Anastase Roberta Alma, desi aceasta nu se afla in sala la momentul exercitarii votului. Acest lucru este poate fi dovedit prin inregistrarile sedintei Camerei Deputatilor de astazi, 5 octombrie 2010", se arata intr-un comunicat PSD remis Ziare.com.

Roberta Anastase, cercetata penal dupa votul pe Legea pensiilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat ca Parchetul va fi in situatia de a cerceta cazul, ceea ce va demonstra, prin martori, ca Roberta Anastase nu se afla in sala in momentul in care s-a inregistrat votul electronic al acesteia.

Deputatii au respins constituirea comisiei de ancheta pentru votul la Legea pensiilor

Si deputatul PSD Aura Vasile a acuzat-o pe Anastase ca a lipsit de la primul vot dat in cadrul sesiunii de vot final, desi, conform votului electronic, apare ca ar fi votat.

Social democrata a anuntat ca a cerut deja inregistrarile video pentru a demonstra frauda.

Ponta: Anastase ne-a propus un targ pentru a renunta la suspendarea ei

"Va desfasurati activitatea fara sa aveti cvorumul de sedinta. S-a votat pe mai multe cartele si imi pare rau pentru doamna Roberta Anastase, dar vreau sa spun ca orice inregistrare video a zilei de azi poate sa demonstreze ca la primul vot pe Proiectul 389/2010 nu a fost in sala, iar Roberta Anastase apare ca si cum a votat.

Am solicitat deja inregistrarile video, domnule presedinte, si probabil ca cineva din corpul tehnic a spus acest lucru si ati anuntat-o pe doamna Roberta. Pe primul proiect de lege, acolo unde Roberta apare ca a si votat nu a fost in sala. Roberta, la primul proiect n-ai fost in sala! Nu ai fost in sala, Roberta!", i-a strigat Aura Vasile, potrivit Newsin.

Dupa acuzatiile Aurei Vasile, Roberta Anastase a anuntat ca intentioneaza sa o actioneze in instanta pe social-democrata pentru calomnie.

Roberta Anastase o da in judecata pe Aura Vasile pentru calomnie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu